Midnight
Studio

Informatii generale

Ușile studioului nostru sunt deschise oricarei fete ambitioase, care-si doreste sa devina o femeie independenta si de succes. Experienta in domeniu nu este o criteriu de angajare, asa cum nu exista nici standarde de frumusete. Noi credem in unicitate si personalitati puternice, care pot sa cucereasca un barbat printr-o singura privire. Trainerii Midnight Studio te vor ajuta in permanenta sa te autodepasesti si sa devii cea mai buna in domeniu.Te vor invata de la zero toate tehnicile si metodele prin care vei putea face performanta si iti vor explica in detaliu toate cerintele membrilor si cum poti face sa ii covertesti in membri platitori. La inceput, daca simti ca inca nu ai control asupra situatiei, vor putea chiar sa poarte conversatiile in locul tau. Astfel, dupa doar cateva luni de activitate in acest studio de videochat, vei deveni un model individual, iar castigurile tale nu vor mai cunoaste limite. Majoritatea modelelor incepatoare faceau aproximativ 600$ in doua saptamani, iar trainerii MidnightStudio le-au ajutat sa ajunga in scurt timp la 3500$.

La inceputul activitatii tale vom incheia un contract de drepturi de autor. Aceste contracte sunt semnate în 2 copii și fiecare model de webcam primește propria copie. Programul este impartit in trei ture (de la 06:00, 14:00 sau 22:00), asa ca vei avea libertatea sa-ti organizezi programul oricum iti doresti, astfel incat sa-ti ajunga timpul si pentru restul pentru activitatilor tale.Se lucreaza 5 zile pe saptamana, la alegere.

21

Spații de lucru primitoare

Midnight Studio
about-img2

Ambient plăcut

Midnight Studio
23

Echipament tehnic

Midnight Studio

Intrebari frecvente

Activitatea de videochat este reglementata legal. Vei beneficia de castiguri 100% legale si de un contract ferm de artist-interpret, care respecta legislatia in vigoare.

Un model incepator, fara experienta, inregistreaza in mod real venituri nete de minin 1500$, iar un model cu o experienta de minim 1 an inregistreaza in mod real venituri nete de minin 8000$.

Pentru a putea deveni model de videochat este necesar să ai varsta de 18 ani împliniți, un minim de cunoștiințe de limba engleză și o atitudine pozitivă și dornică de ascensiune profesională.

Programul este flexibil, desfășurându-se în 3 ture: 06:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-06:00.